2001 Zanzibar 1.

Jo, det startede jo med et par ”flaps”, der var gået i stykker i Kastrup!

Hvad gør KLM så, jo de serverer selvfølgelig skinke/jordbærmarmelade sandwich?? ….Her burde vi være blevet alarmeret!

Det gik jo ikke anderledes end at vi kom til Amsterdam på omtrent samme tid som Nairobi flyet fløj. KLM er meget øvet i denne situation, så de stod klar med toilettasker som de nærmest kylede efter folk ved gaten.

Vi fik lige et nummer stukket i hånden A 11, stod der? Det viste sig at være nummeret på den bus vi skulle med til overnatningshotellet. Fedt for os, for det var jo snestorm!

Cirkeline kiggede spørgende op på mig da vi stred gennem sneen i sommertøj med kurs mod busstop A 11 ”Moar, er det her Afrika??”, ”Nej skat det er Amsterdam!!” (som den selvfølge det jo var).

Nå men det endte jo med et døgns forsinkelse på luksushotel uden bagage (den havde af en or anden grund nået Nairobi?). Lur mig om ikke det døgn faldt sammen med selve min 30-års dag, SUR MÅS!!!

Lad os lade Amsterdam hvile i fred.

Med tryllekneb og knuder lykkedes det os at få fat i vores mand i Nairobi. Så TRUST ME, vi var på safari for alle pengene, den ægte vare, der fik Robinson til at ligne en luksusferie til Dubai. Lad mig blot konstatere, at vi bad mindeligt til vor frelser om ikke også at få racermave.

Ja så måtte vi ud at skubbe....
Ja så måtte vi ud at skubbe….

Efter en rædsom flyvetur i propel dims er vi nu på Zanzibar, hvor vi som udgangspunkt gik glip af 15 drab mindre end 500 meter fra vores hoveddør i går.

Vi bor hos Tsreefas bror og kone og de er toppen.

Tsreefa ringede igår for at høre om vi var i live, jo tak det er vi.

Skilpadder virker beroligende på os alle.
Skilpadder virker beroligende på os alle.

 

JAMBO FROM THE MOTHERLAND

 

Hænger ud med søster.
Hænger ud med søster.

 

Skriv et svar