2002 Filippinerne 2

23 januar 2002

Wish u were here…..

 

Nøøøjee hvor er I søde, at I sådan husker min fødselsdag, TUSSSSE TAK!!

Jeg ved ikke hvad der er sket, men min mand huskede den også?? (måske mindede Cirkeline ham om den) Og rolig nu, det var ikke sådan noget med gaver eller noget ;o) Men, der er en der tager sig gevaldigt sammen for tiden….

 

Meget er sket siden sidst, Molly har været syg og er blevet rask igen, igen. Hun har sat knæveren på repeat: ”Hvad glor du på, en ko med bukser på”, ”Hvad ser jeg i det fjerne en Cirkeline uden hjerne” o.s.v…. ANST!

Cirkeline er 50 procent gladere end da vi tog hjemmefra d.v.s. at hun stadig befinder sig på den gnavne side 🙂

 

 

Cirkeline øver sig i at solbade?
Cirkeline øver sig i at solbade?

 

Jeg har været ude at dykke på et fantastisk koralrev, det var fedt…… men i skal ikke være bange for at jeg går i shopping coma og blive udstyrsrocker…. Jeg bryder mig stadig ikke om at få vand i håret….

 

Nå men udover de mange rædsomme bådture, hvoraf den sidste blev gennemført med redningsvest fra start til slut….. Ohhh ræsel! Cirkeline leverede selvfølgelig også sin obligatoriske opkast scene, ned i ruskindsflettede sandaler, med ABBA GOLD som underlæggning, for at det ikke skal være løgn. Ja, vi kommer nok heller ikke uden om det fabelagtige transportmiddel JEEPNEY… forestil dig en Toyota hiace som ladvogn med tag på og en bænk i hver side…. taget er monteret efter DR reporter KIM’s fysik (Banjo’s likørstue)! D.v.s. taget er i hoftehøjde. Jeg kan ikke sidde oprejst i den, og sjovere bliver det ikke når du skal have et barn på skødet fordi børn kun må optage et sæde hvis der er et ledigt….AS IF!! Hertil lægger du 55 filippiner kroppe og en 2 taktsmotor, det kan godt være så slemt at man tænker på sin Toyota glassback som et ”limo-ride”.

Nok transport for idag.

 

Vi er kommet tilbage til Panglao for et par timer siden, efter en uge på Siquejor, skønt sted! Vi tog en enkelt overnatning i Dumaguete…. kan ikke anbefales, skod hotel med rotter på størrelse med en stor huskat, siger og skriver GARFIELD, knap så erotisk, sorry eksotisk!

 

Om 4 nætter er vi tilbage i vores yndlingsbo ”Røde flamme” i Søborg.

SO LONG.

 

Til

MIN MOR: Tag nogle dybe indåndinger gennem næsen, ud af munden….HER ER ABSOLUT FREDELIGT!

 

RIKKE: Tro mig jeg er lykkelig for at det ikke er 32….men tillykke med det 🙂  Ja tak, jeg aftager gerne en af dine smukke akvareller!

 

THE SELMAS: Det er bare ”NOOOOOT OK-BENZIN”, tænk at de bare lader jer sidde der uden varme i et døgn…FRÆKT!

 

PETER: Jeg var et syn for netcafé ejeren da jeg læste om Frederik og Marys bryllup….DU ER DØD!!!

 

 

 

26 januar 2002

 

Så er det ved at være adios her fra Manila. Spændende by? Vi afbrød jo paradis for at flotte os, vi skulle lige ha’ en enkelt nat på luksus hotel, et af verdens dyreste….. tilgengæld også et af de værste jeg har sat fod på…… og det er de nu klar over.

 

Vi flyver herfra om ca. 2 timer, det bliver et meget langt døgn 🙁

 

Jeg er dog lige nød til at rose Manila for dens hundredevis af ”Wendy’s”. Rekorden for hvor mange BIG BACON CLASSICs man kan spise på et døgn er nu oppe på 8…….. Jeg kan mærke på peristaltikken at jeg ikke bør slå den!!

 

Vi tales før i kan nå at sige BIG BACON CLASSIC.

Later

Skriv et svar