2001 Zanzibar 2.

Ja så lakker det mod enden, sagde maleren da han nej, jeg skal nok spare jer.

Her sidder jeg i en damp af kolort, det er bare sådan at alt hernede stinker af kolort. Husene er selvfølgelig også lavet af det og da de jo konstant bygger så……

 

Nå men vi er kommet tilbage til Stonetown (byen) efter en kongetur rundt på øen. Vi startede med at tage til Bwejuu, en flække, der er så ussel at vi af etiske grunde ikke engang har taget et billede af den.

Dette var byens pæneste kvarter.
Dette var byens pæneste kvarter.

Vi boede på stranden, som jo er et vidt begreb når der er 3 km ud til vandet pga lavvande.

Vældig bred strand, især når det var lavvandet, så blev den 4 km bredere.
Vældig bred strand, især når det var lavvandet, så blev den 4 km bredere.

Kun de aller sejeste dykkere forcerer denne strækning midt på dagen. Det gjorde Ælle jo, og gennemhullet af søpindsvin, sten, fantomsmerter og andet godt, genoptog han det yderst belastende ritual ”DAGENS SMERTE”, der jo ellers havde ligget på hylden i et par uger….

Da Cirkeline brændte sig på en brandmand, og følte så stor smerte at hele landsbyen kom løbende, ja så valgte vi på demokratisk vis at flytte (jeg havde det ellers skønt i dette paradis!!).

Ellers var det en god strand at tulle rundt på.
Ellers var det en god strand at tulle rundt på.

Molly, som jo mener hun taler flydende swahili, nød også denne strand for sine ”musskallinger”???

Hov, der var en anden sur ting ved dette sted. Det skulle ha’ heddet Fuerte Venture (udover Flemming og Lene, ved kloge Bim sikkert også at dette betyder STÆRK VIND, eller rettere ORKAN hver aften)

Cirekline vil sikkert huske stedet for at hun der lavede en ”Alexander”, der kostede hendes forældre en ghetto blaster…….

 

Vi flyttede til Nungwi, mens øen stort set blev evakueret for turister, fedt for os, surt for beboerne.

Alright, denneher går også an.
Alright, denneher går også an.

I Nungwi blev jeg en massageoplevelse rigere, ja, ja, straks tænker i intimmassage… Nej ægte swahili kolortsmassage, den med sand i vaselinen AV, AV.

 

Iøvrigt Lene, så er her nogle mænd der helt 100 havde kunne konvertere dig…..

 

Da nogle lokale drev, hvad jeg antager for personlig hetz, mod mig, ved hver nat at spille Scorpions ”Wind of change”

Ja så måtte vi simpelthen forlade dette paradis…

Nå ja vi var jo også på ”dolphine trip”, som George Carlin ville have sagt ”IF THE SIGN SAYS DOLPHINE, YOU CAN BE SURE, THAT THERE IS NO FUCKING DOLPHINES!!” Manden havde ret, ØV.

Til gengæld var der skildpadder, det er da de sejeste øgler!
Til gengæld var der skildpadder, det er da de sejeste øgler!

 

Nå men jeg må vel hellere lobe… vi forlader Zanzibar om 5 dage trist!!

Inden jeg har set mig om, ja så har jeg jo vagt i næste weekend (17 & 18) Livet, Kærligheden, Månen og søpølser (nogen gange får man bare lyst til lyrik ik’?

Ja, det var så den ferie, min forkælede snothvalp (Cirkeline), som i en alder af 4 år har været i USA 4 gange, 2 gange i Grækenland, på Fuerte Venture, i Grønland, en måned på Tobago og nu 1 måned i afrika, ja hun vil sikkert fortsat sige at den allerbedste ferie hun har været på, er på herregårdsferie hos Rikke i Ebeltoft!!!! SUK…

 

C U ALL

Skriv et svar