2002 Thailand 3

November 2002

Sawadee 3

Okay folkens, så er vi dælma tilbage i paradis.

Vi tog til Koh Tao (dykkerøen) i forgårs. Det var en sand katastrofe!

Der lå lort, turister, skrald og glasskår allevegne. Strandene var rædsomme og jeg fik straks et anfald af ”Maude” da Molly så blev angrebet af en bidsk møgkøter. Den fik til alt held kun fat i hendes kjole, inden den løb væk i skræk over moderen. Lene blev lagen farvet i hovedet, og jeg måtte hjem og hvile mig af sorg over at have forladt paradis til fordel for dette støjende helvede. Den nat havde jeg lange onde drømme hele natten: Moobie havde fået 2 rottweilere som jeg skulle passe hele natten, iøvrigt var det juleaften, jeg prøvede at komme af med dem til Bim og Ann som ikke ville kendes ved dyrene, så drømmen endte med at jeg slap Moobies glubske køtere fri fra en færge…… Sorry Moobie. Jeg var ikke hvad Freud havde fået ud af det???

Nå men da jeg så vågnede, følte ikke jeg havde sovet overhovedet, var Ælle ude at dykke, så jeg måtte tage sagen i egen hånd. Jeg ringede til Koh Phanang for at spørge om de ville have os tilbage……Det ville de gerne!

Så da Ælle kom op af vandet havde jeg pakket og tjekket ud. Så der gik lige en ekstra rejsedag med. Pick up truck, båd, pick up truck o.s.v.

Nej jeg tror heller ikke selv at jeg er let at være gift med…….

Selve rejseriet går sådanset meget fint. Jeg har bildt ungerne ind at de er spejdere og derfor er nødt til at synge når vi marcherer. Tror det er lidt af et syn når en ladvogn kører gennem byen med et kor der synger ”Det kan øse det kan pøse…” efterfulgt af ”Der er et yndigt land”. Der er selvfølgelig lige Molly der stædigt synger LAS KETCHUP mens de andre arbejder sig gennem sangbogen..Måske tror folk det er kanon (ikke kanon).

Jeanet, Miss Sheller jeg tror du kunne have held med at lære dem en ting or to om margarita-brygning. Det går mildest talt ad helvede til for dem!

JT Marlow får jeg snart et navn på barnet?

Istvani, tag nu en god lang spadsere tur i din tætvævede latexdragt og tænk på mig. Jeg tror sgu’ Stevns er for fedt!

C U ALL

Skriv et svar