2002 Thailand 2

November 2002

Sawadee 2

 

Nøj, meget er sket siden sidst. Vi har nu fundet paradis, Koh Phangan, Haad Salad!

Strømmen har været gået her på øen et par dage så vi har ikke kunne ytre os til omverdenen, strømmen gik pga. en væltet kokospalme 🙂 iøvrigt er den stærkt upålidlig så det er kun måske i modtager denne mail.

Jeg er siden sidst kommet frem til at det ikke kun bør være strafbart at pine andre med Scorpions, nej det bør også være strafbart at sælge , være i besidelse af eller eje den lorte cd! De har gjort det igen, udsat mig for et psykisk sammenbrud, der dog afværvedes af min handlekraft, resolut gik jeg op og flåede lortet ud af væggen, med et smil, men thaidamen forstod at det skulle hun aldrig, aldrig, aldrig mere udsætte mig for!

 

Jeg fik en ægte Robinson prøve idag, jeg stod under en palme, som jeg havde tjekket for kokosnødde fare, den så fin ud ingen faldeklare nødder…..sccccccmmaaack sagde det, jeg mærkede suset ved min højre skulder og gisp, der 15 cm fra min fod lå en knald grøn slange og gloede på mig. Da jeg havde to patteunger i vandkanten, kunne jeg ikke bare spæne derudaf, jeg sneg mig et skridt tilbage og meddelte patteungerne at de sku’ lie’ blie’ hvor de var. Det var alligevel for fristende for sådan et par snothvalpe. De sprang op af vandet for at få deres fedtede fingre i slangen som heldigvis fandt det smartest at tage flugten. Jeg havde et par sekunders krise, men er nu istedet blevet troende…… Jeg er endnu ikke helt sikker på hvad det er jeg tror på, men en ting er sikkert, jeg tror!!!!

 

Vi har lagt ”Sissel-projektet” fra os, vi tror ikke der er noget vi kan gøre før vi står i lufthavnen, så tiden vil vise om vi kommer herfra eller hvad?

 

Ka’ i ha’ det forrygende? Vi mailes ved.

 

Tak for mailsne, det varmer da at vide at vi kan se frem til en skøn pose julegodter, hvis vi ender bag tremmer.

 

Tris’ling ro på vi skal nok få styr på den julefrokost.

 

Bim; rystende nyt at høre at jeg har mistet alle mine ansatte…..tror du ikke jeg skal ha’ hele historien? Vær’ sød lige at tjekke om de har sat penge ind for printer og sådan. Nå men så har vi vel styr på Cowbell julefrokosten, ik’?

 

Kæreste sødeste Halfdan, du ved jo at det kun er strømsvigt der kan holde mig tilbage fra et tillykke, ik’??

 

Mor, tænk lige over om vi ikke bare kan sende Zillar i en flyver ned til jer? Så slipper jeg for Italien og Italien for mig?

 

Skriv et svar