2004 Sri Lanka 4. rice and curry.

23-01-2004

 

Rice and curry

 

 

OOOOvervældende, hvor er i bare gode!
Jeg må indrømme at jeg da håbede at bare en or anden huskede min fødselsdag, men at så mange… Det er guld for mit i forvejen oppustede ego ;o) TAK 

Jeg havde en ret sindsyg dag. Jeg var alene i Galle og endte hjemme hos en ludfattig familie, der gav mig “rice and curry”(lavet af en vanvittigt lækker fyr!) og var helt opslugte af mig “den fremmede” virkelig en bizar oplevelse, jeg mødte hele familien naboerne onklerne und alles…ja, de måtte bare røre? De boede i et skur med 3 vægge og et stk. stof, virkeligt kummerligt…. Inden jeg nåede så langt havde jeg været ude i en sortbørs handel; en uventet; Tampax….hvem kunne vide at det ville være en sortbørs varer? Jeg tror ikke jeg har lyst til at sige hvad jeg endte med at betale for 10 stk. O.B.!
Da jeg endelig kom hjem til min familie havde “YogaJohn” (jeg har endnu ikke fundet ud af hvad han egentlig hedder) værten i vores guesthouse tilberedt en verdensklasse middag! 

En af de ansatte havde købt nogle rædsomme plastikblomster som hun smuglede op på mit værelse (Man må ikke fedte for gæsterne?) Hun var meget ked af at hun ikke havde råd til rigtige blomster….  

 

Yoga-John med crew, fantastisk sted!
Yoga-John med crew, fantastisk sted!

Som afslutning på en stor dag fik jeg en hjerneblødning og mente at jeg da kunne gå på vandet… Så jeg designede da lige en fingerring med ædelsten og hele udstyret til mig selv i fødselsdagsgave……Den bliver leveret på søndag, en lokal guldsmed skal prøve om han kan lave den ud fra min tegning….dem der ved hvordan jeg tegner kan måske følge mine bekymringer….også en ring, hvor fanden kom det fra?? Spændende hvordan udfaldet bliver! 

Nå, men vi har været sådan lidt omkring den sidste ugestid. Der har kun været en enkelt misser…. Vi stod i Colombo med en togbillet til Matara (5 timer syd paa i tog)Stod på toget, men da vi stoppede i en lille by der hedder Amalagoda fik jeg en pludselig lyst til at vi da absolut skulle stå af der (2 timer inde i de 5 timer) Det gjorde vi så….. Kummerligt, kummerligt, efter 30 minutter var vi klar over at det ikke var et sted vi ville bruge så meget som 5 minutter mere på. Ja, så det var vel en ægte “Huskekage” da vi måtte betale en taxa en månedsløn for at kører os de resterende timer til Matara… hvor vi jo havde købt billet til én gang. 

Nå men ellers må man sige at her er blæst for danskere, som man jo ellers møder over alt. Lige bortset fra en ægte sømand! Sådan én med “Hva’ fa’en din sokke-lede-stodder, står du på dit lem?” Jo, den er go’ nok, det var Niels (iøvrigt Morten Kjærsås svigerfar!). Spøjst bekendtskab, der endte med at han ga’ mig en bog. Jeg ved ikke om han ikke kunne lide mig men det var altså Carsten”Jeg smager lige på mig selv” Jensen -År to og tre. Jeg læste den: PEJSEBRAENDE! Skån jer selv for den. 

Molly den sorte charmør, charmerer alt og alle! De lokale er helt syge for at tage billeder af hende og blive fotograferet med hende, de ved ikke at hun kun har “det” LIVE og ikke er tæt på fotogen…men de vil nok se “666” tatoveret i nakken på hende hvis de forstørre billederne! HUN ER STRID!! 

Cirkeline er lidt svær at få armene ned på. Hun har været ude på den anden side af revet og snorkle, det var med blæksprutter og hele programmet. Så bare hun får sine banan pandekager generer hun ikke sine forældre unødigt…meget mere end man kan sige om Ma’ma. 

Kan i nu ha det?
Vi ses snart! 

Marlow

LENEMOR: Skide godt med jobbet…hvor svært ka’ det egentligt være? Og hvad vi vil ha’ at spise….alt bare ikke ris. Molly kommer ned og skriver når hun kan. Vi satser på skoletasken. 

WITT: Min bror påtager sig hente tjansen, ellers tak, fedt at du blev en skattepige…. 

HEIDI: Bare en enkelt, fredag den 30.? Det må du da kunne klare…. 

SVIGER: Batikdrømmen ER smidt ud men tilgengæld er der billeder… 

CHRISTINE: Hvad er det så der er stift??
Og ja, det er noget mås med hende Jeanett… 

HVID NOUGATMUS: Spørg mig om jeg døde da jeg læste den……. 

 

                                                                        

TRIS’LING: Glæder mig! 

RIKKE: Jeg er sgu’ ikke sikker på at en rødskæget murer er løsningen? 

JEANETT: Billedet var heldigvis så mørkt på min skærm at jeg ikke kunne se der var noget at være misundelig på…. Men pas nu på ryggen! 

HANSI OG TRINE: Hvad sker der for jer??? Det var rystende, håber ikke i styrter 😉 

PREBURN: Den er jo helt gal med kompasset du gamle…. Men glæder mig da til at se din penthouse lejlighed. 

KÆMPE J.T.MARLOW: Satser på at du henter mig, ik’. 

MOR MARLOW: Du er sgu’da et fjols mor, at lade dine ting ligge i bilen i ruden …. Håber i har til bestikkelsen…ja, jeg tror ikke Italien er det land man hurtigst får alle sine papirer genanskaffet i? Håber tilgengæld at bilen holder hjem, ja ellers må i jo la’ lortet stå.  

Skriv et svar