Overbærende stjerner ;o)

 

Mit meget lille STORE idol, gid jeg kunne ligge i ske med hende!
Mit meget lille STORE idol, gid jeg kunne ligge i ske med hende!

ANGIE STONE! Fantastisk kvinde, jeg forstår godt at D’Angelo ikke kunne lade være med at bedække hende. Hov er det ikke et par cykellygter der hænger der så fikst 🙂

Efter at være gennemblødt af regn, blev jeg pænt tør i halsen da jeg stod alene med John L i en skurvogn.
Efter at være gennemblødt af regn, blev jeg pænt tør i halsen da jeg stod alene med John L i en skurvogn.

John Legend som jeg jo mener er en af de aller største. Jeg har set ham 5 gang,  jeg bliver aldrig træt af den stemme. Desværre er billedet taget 10 minutter efter at jeg brasede ind til manden mens han kun var iført et par sorte boxers…. Nice 6-pack!

Han behøvede kun at spørge én gang!
Han behøvede kun at spørge én gang!

Christine og jeg sprang til da Kanye West spurgte om nurserne ville fotograferes med ham. Jo, tak! Det er da muligt at han er helt vildt mærklig, men han er sgu’ for cool!

Brian McKnight som viste sig at være et ægte stykke mandfolk!
Brian McKnight som viste sig at være et ægte stykke mandfolk!

Oktober 2009, Brian McKnight skrev efter sit show, på det noget fallerede Emerald Queen casino, autografer så straks måtte jeg udnytte chancen til et snapshot og en noget mærkværdig samtale om hvorfor han havde ændret sin set-liste…….. Til min store overraskelse er han mega høj og muskuløs, velhængt mandfolk I must say 🙂

Man bliver ikke højere af at lægge hovedet tilbage, man kan bare kigge længere ned i næseboerne....
Man bliver ikke højere af at lægge hovedet tilbage, man kan bare kigge længere ned i næseboerne….

Til både Pharrell’s og min overraskelse var højdeforskellen ret iøjnfaldende da han rejste sig, han spurgte om jeg ville gå lidt i knæ…… Det gjorde jeg så, ses tydeligt, ik 🙂

Ikke alle er lige vilde med mit klæbende selskab?
Ikke alle er lige vilde med mit klæbende selskab?

Andrew Roachford som jo er helt afsindig god underholdning live, var ikke helt med på mit overfaldsplot. Umiddelbart ligner det angst i hans øjne?

Hvad med et besøg hos bøjletandlægen?
Hvad med et besøg hos bøjletandlægen?

Om det er Nick eller Jay, det aner jeg ikke, men de var begge meget overbærende over min tandstatus, sådan et par gode Værløse drenge, boing, boing, du for lækker lækker!

Ja, der er jo tydligvis en stjerne der mangler: Luther Vandross! Mit absolut største idol (døde idol?). Jeg var til 2 koncerter med ham og jeg ved ikke hvad der blev af mit mod, men som i kan se har jeg desværre ikke krammet hårdt på ham…. Måske på den anden side?

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Carola-pigen

  Ja det er godt med alle de celebrities men hvor fanden er KP, og har du husket at sætte den historie på dit site

 2. admin

  Hæ….. Jeg er klar over at den skal med og har også gjort plads til den under Grønland i rejsemails. Der er bare det at billedet ligger et or andet sted i en kasse i Danmark og det er jo en historie der kræver dokumentation 🙂 Godt husket iøvrigt!

 3. Amalie Rolst Christensen

  Det er noget af en imponerende stjernesamling du har. Har selv hørt John Legend og Kanye på Roskilde og for nylig Pharrell da han optrådte med NERD i Tivoli. FED koncert – dog ikke noget for Bettina, men Jan, Malthe og jeg nød det.
  Har desværre ikke været så heldig at få billede med stjernerne..
  Godt gået!

 4. admin

  Well, jeg var til John Legend igen igår, jeg var selvfølgelig i VIP sektionen selvom jeg ikke havde billet til den, men kom jeg ikke i nærheden af noget der mindede om en krammer…. Så den går ikke hver gang 🙁
  B good

Skriv et svar