Forældremøderne er nær.

Efter en tiltrængt sommerferie er vi vel alle ved at være tilbage på vores pinde. Som klokværk ruller invitationerne ind til div. forældremøder. Det er sådan lidt venstrehånds-agtigt, vi pisker hjem fra arbejde, handler ind, fodrer ungerne af, ”slår” om hvis tur det er (hos os er det unødvendigt at ”slå”, jeg taber alligevel altid), kaster selv maden ned, for forældremøder SKAL jo bare være kl 19! Man spurter ud af døren og svinger lige forbi bageren, køber en kage, pakker den om og kalder den hjemmebagt med et overskudsramt blik.

Først når man slår røven i sædet på alt for små stole går det op for èn at det her er 20 gange mere udmarvende end 10 timers overarbejde! Og det efterlader hverken afspadsering, bonustimer, mistet fritidstillæg, overarbejdsbetaling eller bare et julegratiale.

Så starter det:

Vi synes det samme, vi nikker ihvertfald selvom vi aldrig har hørt noget så fuldstændig åndsvagt, som at man selvfølgelig kun må have legesager med om fredagen o.s.v.

Så begynder arbejdsdagen at kunne mærkes, koncentrationen svigter og tankerne flyver. Man begynder at holde øje med Emils far, som bare er psyko lækker……  Hva’ ser han iøvrigt i Emils mor?….”Klassekasse” siger de? Jeg nikker og er fuldstændig enig, på trods af at jeg ikke har den fjerneste idé om hvad det er? Jeg er stadig igang med Emils mor, hun er tør, sådan nærmest kikse agtig på den totalt usprøde måde, øjnene er da også ret tætsiddende. Hvordan kan så smuk en mand få så grim og tilgengæld uintelligent søn?…. Det må være konen, drak hun ikke også lidt rigeligt til sidste skovtursarrangement? Mon Emils far har en elskerinde? Eller søger han mon én? Lige præcis hvornår i et forældremøde er det mest passende at spørge ind til den slags? ”Marlow, er det ikke noget for dig?”, ”…..Øhh, jo, det lyder da spændende” er et øjeblik i tvivl om hvad det var jeg sagde ”ja” til, håber inderligt det var til Emils far, indtil det går op for mig at jeg lige har sagt ja til et helt års fast overarbejde! FORÆLDRERÅDSREPRÆSENTANT!!! Det er en konspiration, de så mit ukoncentrerede blik og gik efter struben!

Det er så her man ønsker at telefonen ringer og man bliver bedt om at komme på arbejde…………………..

nuggi-klumme-070

Skriv et svar