2004 Sri Lanka 2.

15 Januar 2004 

AAhh, hvor super vidunderligt!
Her er fantastisk, vi bor i en blanding af zoo og botanisk have. I vores baghave har vi en abeflok, et par kæmpe varaner, kokos egern, fede tudser, krabber, ildfluer og en enkelt skorpion er vandret forbi… Hver morgen vågner vi ved at abeflokken springer fra træ til træ på deres vej ind i junglen (ret skal være ret…ungerne vågner og går ud til dem, jeg sover!) Men ganske hyggeligt er det! 

 

Ja, vi gjorde det. Jokkede lige ned i turistfælde nr. 1.
Ja, vi gjorde det. Jokkede lige ned i turistfælde nr. 1.

Maden er et kapitel for sig selv, for jaltex da, det er sindsygt god mad de roder sammen, den er dog til tider HOT, så hot at man ligner en der lige har været en tur omkring klinikken og fået et alvorligt skud collagen til “kys mig hurtigt læber”- røde og hævede læber der holder! Ved defækation overvejer man om man har et tyktarmsproblem da sfinkter brænder som ved enzymrig afføring…det er bare chilli! 

Her er ganske roligt og fredeligt i hverdagene, men når der er fridage og søndage, går der total bongo i den, hele fre’king Sri Lanka kommer til vandet. I dag er det tamil festival d.v.s. 600 Srilankanere på druk i vores lagune… De er helt fremme i klip klapperne; de hører Pharell, 50, Outlandish (ja,sgu’!) taler engelsk, taler mobil, mændene slæber ligeså meget rundt på ungerne som kvinderne, mændene iøvrigt vel bygget – lange slanke lemmer(ja, flertal…mer!, tak)
Dog er der lige en klassisk frygt man ikke slipper af med…nem’li’ frygten for våde underben når man tisser (ståtoiletter). 

Jeg lider desværre også af “Paludrine drømme” (malariapille) Jeg der i forvejen gennemlever 50 liv i mine drømme, gennemlever nu 500 – ret anst’! 

Bare så i ved hvor dyrt det er at leve sådan her: 130,- danske kr. i døgnet for os 4 til sammen! Totalt latterligt, det er med overnatning, morgen, middag og aftensmad (så rigelige mængder at nogen måske ville kalde det perverst…) mellemmåltider, sodavand, øl ja alt! 

Som dem der husker min Afrika tur måske kan huske, så har jeg noget med skildpadder? Jeg ved ikke hvad det er men jeg bliver fuldstændigt “NegerSarah 9 år” Det hele går på mig og jeg bliver svært irationel. Det skete også idag da jeg fik æreren af at sætte 20 havskildpaddebabys i havet! DET VAR SÅ STORT! Nej det må jeg li’som forklare LIVE, hvis i forstår, fucking ubeskriveligt! 

 

Her er jeg så ved at gå i emotionelt selvsving over at sætte babypilskaderne ud, stort!
Her er jeg så ved at gå i emotionelt selvsving over at sætte babypilskaderne ud, stort!

Tager til Colombo imorgen og derefter op i bjergene (det er vist lidt koldt deroppe…) 

Pas godt på hinanden(s)
just call me Queen! 

Sander: Gi de Gentofte gimper noget god mad, og nu ikke noget med Eminem tricks (spytte i maden i køkkenet, vel!) 

Jeanet: Ærgerligt at du ikke ka’ lege den 6 feb. Jeg glæder mig meget til at høre om det! Og ha nu en go’ skiferie! 

Rikkepigen: er du sød lige at fortælle din yngste datter at kvinden altså også kan sidde øverst! Cirkeline har livligt genfortalt Katrines udlægning af “bolle, bolle tit tit” She needs an update!
Injicer’ ikke nikotin direkte i venen! Du behøver jo ikke det skidt…du er jo ikke afhængig!
Æd din moderlige stolthed og fryd dig over at slippe for den børnefødselsdag! 

3031: Tillykke med møblmentet, lige så snart man er skredet så sker der noget! Skide tak!
Anne Sask, ind gennem næsen ud gennem munden… der er jo under 2 år tilbage! Jeg ved du nok skal klare det! 

Lene: Du gemmer de der instalationer med eget hår, til efter eksamen, ik? Jeg må se dem! 

Peber og Gitte: Jeg er rigtig glad for at i kan vente med hans fødsel til den 29. jeg skal gerne tage Bertil mens de skær’ i dig Gitte og du bider negle og hyperventilerer Peter! Har han fået et navn?

 

Skriv et svar