2002 Thailand 1

17 November 2002

 

Sawadee-kahh…….

Sawadee allesammen.

Jeps, så er den gal igen…………………………… Nu er det Thailand.

 

Jo, efter en nærmest smertefri flyvetur med Qantas fra London Deathrow til Bangkok, så frygtede jeg at der simpelthen ikke ville være noget at skrive om……….

Men, men , men!! Der var så en mindre lampe der blinkede i Deathrow, da en sød velfriseret herre i British airways skranken meget høfligt forklarede mig at hans pligt faktisk var at rive Sissels billet over og anklage os for billetbedrageri!!!!!!!! ”…………. Øøøøhhhh!” sagde jeg og skyndte mig at gemme billetten. Som vi nok havde tænkt os hjemmefra ville ”Sissel-projektet” (til dem der ikke ved hvad det er, så er det den procedure som skal være i orden for at tage Sissel med hjem fra Thailand, når hun er fløjet ud med sin far. Altså have et barn mere med ud end hjem og for vores vedkommende have et barn mere med hjem end ud!) ikke være problemfrit. Der var altså bedrageri i at købe en returbillet til én der ikke skal med ud, men kun hjem. Manden forklarede nu smilende, at Sissels billet nu var canceleret fordi hun ikke var checket ind i Kastrup…… Tro mig Lene blev bleg, nej lad mig sige blegere om næbbet. 4.000 kr lige ud i Ganges! Det håber vi stadig er løgn. Der er lisom ikke andet at gøre end at vente til vi skal hjem, hvor vi med et par gode røver historier håber på at kunne komme hjem!

Speaking of røverhistorier, ja så bliver det ikke den eneste sag vi skal forvente os at kæmpe os ud af………………. Der er jo også den der lille detalje med at Henrik ikke havde fået lavet et pas til Sissel, så da han jo fløj hjem ca 3 timer efter vi var landet og havde fået overleveret Sissel, ja så stod vi ellers der med et barn uden visum og med en indrejse slip med Henriks pasnummer………………… Ja, så kan i vel gætte hvad vi brugte de næste 30 timer på! Lene var lige til akut indlæggelse efter ambassaden havde oplyst os om at immigrationsmyndighederne havde ret til at fængsle Sissel, GYS! Så inde i Lenes hoved sad Sissel 4 år, allerede bag tremmer i et scary thai fængsel med egen bodelvirksomhed tilknyttet.

Konsulinden i Bangkok var rystet over at Henrik uden problemer var kommet ud af landet uden det barn han havde taget med ind i landet!

Nå men det korte af det lange: Vi måtte forberede Henrik der lige var landet i Kastrup på at han måske var nødt til at flyve tilbage til Thailand, vi måtte besøge Den danske ambassade i Bangkok, vi kørte hasarderet taxitur med enarmet taxachauffør uden automatgear og til sidst en tur hos de thailandske myndigheder o.s.v……..

Vi fik et or andet stempel efter lang diskussion i Lenes pas, vi ved ikke hvad der står men håber på at det kan bringe os ud af Thailand i december!

 

Nok om det!

 

Efter Bangkok trængte vi til alvorlig rekreation!

Så ja, vi sad ret op og ned i bussen mod Champhon fra kl 21.00 til kl 09.00 og for at det ikke skal være løgn så måtte jeg lide den evige Scorpions ”Wind of change” tort! Jeg var på dette tidspunkt urokkeligt overbevist om at jeg befandt mig i helvede på jorden. Ja, jeg begynder at tage det personligt!

Busturen bragte minder om min barndoms hippie busture til Frankrig, hvor min kære bror måtte tisse i en flaske på autobahn (han fik iøvrigt mental tisse blok) Denne gang var det bare lille Molly der måtte en tur op på den gule legetøjsspand på motorvejen altimens Sissel råbte at Molly ikke måtte tisse i hendes spand…..

Jeg må komplimentere børnene for deres store rejse tålmod!

Nå men vi har besluttet os for at ferien ER STARTET NU!

 

Skriver til jer når vi når til paradis….

 

Hope 2 c u all

molly-vandkant-thailand

Skriv et svar